Foreningen Skjulte Steder

Indlæser

Taiko-Drumming og Kampkunst


Dato og tid

Søndag d. 13. august 2017 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 13. august 2017 kl. 09:00

Sted

Pakhusene
Mariane Thomsensgade 1, 8 sal, Aarhus Ø
8000 Aarhus Ø
Denmark

Arrangør

Foreningen Skjulte Steder
+45 60641816
a.dam@suu.dk

I Japan er det ikke ualmindeligt at tagterrasser bruges til sport og sportsleg, tilgengæld er ikke almindeligt at vise traditionel Japansk kultur på en tagterrasse. Vi vender bøtten om og inviterer til en helt speciel oplevelse, hvor du høre den japansk fødte Taiko-drummer Ichitaro og medlemmer af gruppen Seido Taiko fra Valby og opleve kampkunst med Soryukan Århus Kendo, Århus Shuri-ryu Karate, Shin Shin Toitsu Aikido og Shinson Hapkido dojang Aarhus.

Taiko er en tromme-stil af japansk oprindelse, som har været anvendt i Japan i over 1400 år. Trommerne kaldes også for sportstrommer på grund af de store krav der stilles til ens fysik, udholdenhed og koncentrationsevne. 

Mange kampsportsformer i Japan ender på ordet do eller dou: Karatedo, Kendo, Aikido, Hapkido (Koreansk). Det lille ord "dou eller do" betyder "vej" eller "metode". De forskellige "måder" er baseret på Zenbuddhisme og stræber mod at dyrke det menneskelige sind ved aktivt at lære at koncentrere sig eller fokusere bevidstheden, for at opnå en dyb eksistentiel ro. Målet kan nås på mange forskellige måder. Teceremoni er en anden metode, som japanerne kalder Chanoyu eller Chado, Sado. 

Taiko-drumming v/ Ichitaro og Seido Taiko fra Valby.
Kampkunst v/ Soryukan Århus Kendo, Århus Shuri-ryu Karate, Shin Shin Toitsu Aikido og Shinson Hapkido dojang Aarhus

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Foreningen Skjulte Steder
+45 60641816
a.dam@suu.dk